In Snackmasters nemen telkens 2 bekende chefs het tegen elkaar op. Snoeper Koen Wauters leidt de strijd in goede banen, terwijl Ruth Beeckmans uitzoekt hoe zo’n snack nu écht wordt gemaakt. 

Als productieassistent stond ik in voor de opbouw van de cook-off set, voorzag ik de correcte verpakkingen tijdens elke aflevering en assisteerde ik tijdens het draaien van beauty.

Een productie van Geronimo.

Filip van België

In het late voorjaar van 2020 gunde Canvas een blik in het leven van Koning Filip in deze 4-delige documentaire. 

Als productieassistent stond ik in voor de planning van de interviews, zocht ik geschikte locaties, maakte ik de callsheets op en ging ik mee naar de draaidagen.

Een productie van Borgerhoff & Lamberigts.

Tom Fietst

Als productieassistent bij de docureeks Tom Fietst stond ik in voor de aflevering van Dallas. Ik voorzag de nodige film-permits, deed de visumaanvragen en voorzag een productieboekje. Hierdoor kon de crew zorgeloos vertrekken en zich focussen op het maken van content.

Daarnaast clearde ik tijdens de postproductie het externe beeldmateriaal die verwerkt was in de afleveringen.

Een productie van Borgerhoff & Lamberigts.

Tijdens de productie van Het Gezin lagen mijn verantwoordelijkheden bij het maken en monteren van testshoots bij potentiële gezinnen. Een GoPro-setup registreerde een dag en dit monteerde ik tot een korte montage. Met deze beelden kon het team nagaan of een gezin geschikt was voor het programma.

Daarnaast bood ik aan het technische team bij het installeren van de camerasystemen en assisteerde ik bij het datamanagement.

Een productie van Geronimo.