Een woordje over mezelf

Als digital creative gebruik ik mijn creativiteit om uw project in de digitale kijker te zetten. De voorbije jaren heb ik mij gespecialiseerd in een aantal vakgebieden.

In mijn rol als productieassistent assisteer ik u graag bij het plannen van uw volgende shoot. U wilt uw crew voorzien van catering, een filmploeg heeft een specifiek visum nodig of er moeten callsheets opgemaakt worden? Ik help u hier graag bij. In het verleden werkte ik onder andere voor Borgerhoff & Lamberigts en Geronimo.

Als videograaf zet ik graag uw bedrijf in de kijker. Uw verhaal transformeer ik tot een krachtige video. Ik bedenk een concept een concept, met mijn camera film ik het nodige beeldmateriaal en die beelden monteer ik tot een video. In het verleden won ik de 2de plaats in een videocontest en filmde ik verschillende livesessies van Studio Brussel.

Recentelijk heb ik mij ook bijgeschoold in de wereld van digitale marketing. Via het WordPress-platform bouw ik hoogwaarde websites die ik voorzie van de nodige content. Door middel van SEO (Search Engine Optimization) scoort uw website automatisch hoger in de zoekresultaten. Via meetresultaten analyseer ik de gegevens en doe aanpassingen waar nodig. Zo herbouwde ik de website van TPR-Immo en lanceerde een website voor het merk VetteKaarsen.

Wat mij uniek maakt als digital creative, is dat ik afstudeerde met twee tegenstrijdige studiekeuzes. In de Bachelor Beeldende Vormgeving leerde ik mezelf ononderbroken creatief uit te dagen. Terwijl de Bachelor Journalistiek me leerde om een concept te vertalen naar een eindproduct. Door deze twee te combineren ontstaan er vaak creatieve, hoogwaardige resultaten.

Guillaume

guillaume behaegel

Prijzen

2019 – 2de plaats Seodaemun Prison Video Contest – Funday Network Korea
2016 – 2de plaats ‘Jong & Oud’ – OCMW Gent
2015 – 1ste plaats ‘Clash of the Talents’ – CCB & ACC