Portretfoto Guillaume Behaegel

Mijn naam is Guillaume en sinds 2020 ben ik werkzaam bij het televisie productiehuis Geronimo. Daar werk ik momenteel als reporter op de reeks Helden van Hier. Een reality programma waarbij we per seizoen andere hulpverleners volgen. Als reporter ga ik met een cameraman mee op interventie. Ik verzamel de nodige gegevens en praat met betrokkenen patiëten/ slachtoffers over onze intenties.

Voor ik reporter werd, werkte ik bij Geronimo als productieassistent op het programma Snackmasters. Daar stond ik in voor de cookoffs, de locatie waar de 2 chefs het tegen elkaar opnamen om hun snack aan de jury te presenteren. Na een geschikte locatie gevonden te hebben, bouwde ik de set op en zorgde dat alles vlot verliep. In het verleden werkte ik ook als productieassistent ook bij de productiehuizen Borgerhoff & Lamberigts en Wenneker.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met foto- en videografie, maar ook met webdesign en digital marketing. Deze skills zorgen ervoor dat ik in staat ben om vanaf 0 een volledige website op te bouwen. Een website met eigen content en die voorzien is van de nodige tools om snel gevonden te worden door Google.

Guillaume

[email protected]